Ваше життя, то подвиг - наш любi матерi!!!

Новак Александр Ярославович
… Не  поклоняйтесь  доларам,   а   людям,
Тим  шахтарям,   що   гинуть   у   вогні,  ...
Тим  матерям,  в  яких  голівоньки  з  гризоти сиві,
За  це,   -    цілую  руки  Ваші,  -  Матері  ! …

©Alex Nowak™1987-2012  /04.07.1997р. Лесь  Кавун/