Злiсть душi

Новак Александр Ярославович
Душа не має векторності в просторі і часі,
Душа безсмертна, як і сам Господь,
Благословенна,  і в добрі, … і в злості,
Блаженна, бо є  єдністю  протиріч.

Як не  існує тінь  без  світла,
Рослина  без  тепла  й  води,
Так і добро, … змінюється злістю,
А злість,  виплоджується  із добра.

Вся мудрість в умінні керувати,
Процесами таємничими  Душі
І заставляти розум свій відображати,
Її  поступки -  правильні,   земні.

На зло, … не  відповідай  злобою,
Воно уже покаране  у світі  цім,
Добро ж  підтримуй, усією Душею,
Цим світлом, -  знищуючи  тінь !

©Alex Nowak™1987-2012 /30.12.2001р. Лесь Кавун/