***

Слова Брошеные На Пол
За хмолодною маскою буденності
І сірою казкою мрійності -
Ховаєш лице.

Як білої зимньої ночі
На хвилю зімкнулися очі -
Наснилося це.

Мов ніжнії хмари приємності
І білії краплі надійності -
Забудеш усе.

Лиш тільки у хвилю веселості
Безхмарная зоря вечірняя -
Поверне назад...

До бувшого вечора пристрасті
Холодної, наче небулої -
Най все буде так.

Мрійним спогадом залишиться
Ще й снігом холодним опишеться -
І щезне все в прах.