Останнi настанови

Новак Александр Ярославович
                Красу  ж  своїх  сердець
                У  правді  бережіть !


Ваша Душа  безцінна !
Й  лише  раз  дається Богом,
То  бережіть  її,   як слід.
Це скарб -  для  усього живого,
Що нас  оточує  у  світі  - це наш “дім”.

Красу Душі  за  гроші  не купити,
У  світі  “райському”,  де  продається  все.
Нема  ціни,  яку    потрібно б  заплатити,
За  бризг  іскринок  радості  її.

Хіба  ми  можемо  купити
Переживання  й  біль  образ,
А  скільки   ж  треба  заплатити,
За  радість,  сум  або  печаль ....

Старайтесь  завжди уникати,
Неблаговидних  вчинків  у  житті,
Не  додадуть вони поваги  й  шани,
А  лиш  приноситимуть  клопоти  в  бутті.

Не  розум,  а  Душа  первинна,
Не  забувайте  це,  мої  випускники,
Несіть  у  світ добро, то й буде процвітання,
Любіть, творіть,  -  … як ми … .

Освоюйте  усе  нове   і  невідоме,
Знання  ці стануть  у   нагоді  в  майбутті,
Життя  ж  не  завжди  є  “рожеве”,
Так  нам  здається,  коли  ми  молоді.

Так будьте  ж,  любі,  завжди  Ви  щасливі
І  не  втрачайте  віру  і  любов,
Хай  Бог  благословить Вас  в  ці  години,
На  кращу  долю,  мудрість  і  успіх … .

...

©Alex Nowak™1987-2012 /Create by 12.10.2003р./