Вербиченька

Александр Красноносов
доле моя, стомився я,
хай коник пьє из ручая.
хай коник пьє, копитом бьє,
кохання поверне моє...

де ми колись любилися
стоїть верба схилилася.
ой хто ж посмів, ой хто ж велів
вербиченьці косу розплів.

розплів косу, як день росу,
дівочу(ю) зганьбив красу.
і річечка, мов ніченька,
і журиться вербиченька.

Написано в соавторстве с Виталием Щиголевым,
песню можно прослушать на внешних ссылках.