Менi за державу образливо

Новак Александр Ярославович


Наш  … ??? … пРЕЗИДЕНТ, … - відпочиває,
І в Межигір’ї, … і в Форосі, …  і в Трускавці,
І так вже ситуацію в Україні добре знає,
Що  аж  бідненька зойкає, … в олігархічному  ярмі.



А уряд наш тупий,  … й, …,  геть брехливий,
Злодійством весь - пронизаний  … наскрізь,
«Працює»,  ... /можливо ?/  … ліниво, … - і споглядає,
І сам же мучить люд, - … а народ вимирає ... і  ...прощає ???!!!…



КРАДУТЬ  проводирі … усе,… і продають усе,
Забули вже … і за мораль, і честь,  і гріх,  і совість.
Забули  після виборів - і за  пенсіонерів,   і  дітей,
...що ж скажуть, ... вАМ !… правнуки - „щасливі ?” ... ??? …



А ті, ... Талановиті,  Розумні, …  Молоді, … !!! …
З Добром,  Бажанням, Освітою і Романтизмом,
Тиняються без діла,  - …в Інеті  до зорі,
Й втрачають спокій, … віддаючи, … потім й Душу -
йОМУ  … -  Єдину, … Неповторну … і … Святу …

….

/анонс поеми «вОНИ»/


©Alex Nowak™1987-2012