На все пiдуть, - вони!!!

Новак Александр Ярославович
Брехня тотальна,  як  туман
                - просякнуте  усе  суспільство.
Бреши  багато, -  й ти  вже  там
                - там,  .. на  олімпі слави  і  багатства.

Яке  тобі  є діло  до  людей,
              коли, …  Душі немає ???
Лише жадоба до грошей
              всіма, … учинками керує !!!

Злочинний шлях обрали Ви,
             Тому і рветеся до влади,
Замало вам  лише грошей
            Захотілося … ще й слави. ?

Примарна  ...  то є слава,
            -  бо не для людей,
А для людей вона омана !
Бідою  й  злиднями просякнута,
            -  І  зла, … як зрада.

Не сиротам і вбогим, 
           … і не вчителям,
А лизоблюдам, що обманювати вміють.
Сволоту пропихають,
           … дурнів … і  кримінал,
Брехню прикривши,
            обіцянками й фальшю !!!

Нема ні талану, ні розуму, ні  знань
Зате є заздрість, хтивість  і  двійна мораль;
            Себе  -   у  груди … кулаком,
В достоїнствах клянуться,
            як перед Христом,
І як Іуда
          - продадуть потому.

Народ ж терплячий,  тому й  святий,
            Залишений … без шансу.
Бо всі … „однакові”  ідуть
            В народнії  обранці. …

Мільйон  дають без коливань,
На фальш й обман,
          - вперед до влади.
Дають без слів і без вагань,
Народні ж   … злидні й сльози
         – усе від зради  … .
Відкрийте ж Люди очі
         – після „сну”,
Погляньте на цю нечисть у мундирах,
Женіть …  їх всіх
         – бо … без Душі
Пропала … у них совість; 
         -  … куплена за гроші … .

 не поможуть, …  вони Тобі … лише сОБІ ...


PS: Тому й ненавидять … Учителів,
      … бо ж то романтики від Бога,
      Що вірять в  заповіді  … Божих слів,
      І чесно хочуть жити, …  бо в цьому і є «свобода» !...



©Alex Nowak™1987-2012 /11.01.2002р. Лесь Кавун/