Рiзниця

Эбба Фол
Різниця є – чи ніч, чи сонце світе,
Хай кажуть: «Помаранчева примара».
В щитах спецназівців аліли тоді квіти,
Ви бачите самі той «Беркут» зараз.

До чого тут уже червоні квіти,
Заарештують беззаконно вас на раз.
Дубині без різниці – чи старий, чи діти....
З забралом наглухо виконують наказ.

28.12.2010