Його межа

Эбба Фол
                Відповідь Голови держави на питання провідних журналістів,
                як він оцінює бійку у Верховній Раді.

Оце я слухав, слухав прокурора,
Ну це така собі умора.
Хто там кидАвся кріслом тим?
ВОНИ ПАС НАМ ДАЛИ – МИ ЇМ.

У нього й досі – «ваші», «наші».
Всіх хто не з ними – «На параші!»
Про що говорить цих речей момент?
У ЦІЛІЙ Україні – НАПІВпрезидент.

Ніколи не було й не буде в нього,
Державного замислення цілОго.
Слабо здійнятися! Його межа –
Маленький президентик гаража.