Новий рiк

Надежда Троян
Вийшли  всі ми за поріг,
Щоб зустріти Новий рік!
Хмарка снігу принесла,
Це до нас прийшла зима.
То повіє вітерком,
То потрусить  все сніжком,
То хурделицею віє,
А то й дощиком посіє.
Чудодійниця зима
Поздоровлення прийма.
Старий рік ми проводжали,
Новий в гості зазивали.
Ось уже добігли стрілки
Наливайте всім наливки!
Келих чистого вина
Вип’єм, друзі, всі до дна.
Щоб журба від нас пішла,
Побажаєм всім добра!
Щоб багатий був ваш дім
І здоров’я вам усім!
Дай Вам, Боже, в Новім році,
Щоб везло на кожнім кроці!
Хай рідня здорова буде,
Все недобре, хай забуде.
Щоб здійснились ваші мрії,
Не втрачалися надії!
Щастя всім і нових сил,
Всіх запрошуєм за стіл!