Присвячую, Юлii Володимирiвнi Тимошенко!!!

Новак Александр Ярославович
….
    
Схиляю сиву голову свою,
В пошані до Вас,  -   Леді,
Що мали мужність  і  снагу,
Відстояти порядність й честь – і для мене.

Ваш погляд  щирий  і сумний,
Бо  втіх життєвих  у  Вас  мало,
Окрилює і нас,  в цей час тяжкий,
Творити для Вкраїни,  - на загальне благо.

Як благородно і порядно Ви,
Давали відсіч Суркісяці,
Не опускались до його межі,
І я за це, -   уклінно вдячний.

Маленькі люди ми для них,
А в дійсності, -  ми  ж  такі  великі,
Це не дано їм  нульовим інтелектом „уловить”,
Тому і бісяться – …. Без Душі. … -  каліки !!!

В горнилі часу Душу бережіть,
Не піддавайтесь на спокуси,
Бо Богом,  все віддячиться,  колись,
Вам перша мила, -   наша  віце-леді.


    P.S.:
        Завжди нехай  горить,
        Над Вами зіронька небесна,
        І повсякчас уберіга,
        Від всього злого  -
        Дай ж Вам Боже щастя.



©Alex Nowak™1987-2012   /Відредаговано 7.06.2004р. ©Лесь Кавун/