Не лежи на печi - печи калачi. Рiздвяне

Татьяна Квашенко
Як нам не пощастило – замело.
Та й досі ще тривають хуртовини.
А на душі – приємно і тепло.
В калач додала ягідки калини

навмисно: незвичайно та краса!
Гадаєте, єднається не дуже?
Юрбі гіркі не треба чудеса...
А що до змін - вона до них байдужа.

P.S. Хіба не так ми пишемо вірші?..
        Той, хто останній, хороше сміється.
        Попробує на смак – і до душі!
        Гірчинкою отою надихнеться.