Сосна

Мироненко Сергей Минск -2
 HE WAKA POETRY OF THE EMPEROR MEIJI


GANJYO MATSU

Arashi fuku
Yo nimo ugokuna
Hito gokoro
Iwao ni nezasu
Matsu no gotokuni



A PINE TREE ON A ROCK

In a world of storms
Let there be no wavering
Of our human hearts;
Remain as the pine tree
With root sunk deep in stone.
========================

СОСНА

В мире грозовом
Пусть не заденет трепет
Сердца людские.
Знай – нерушима сосна,
С камнем слившись корнями.