Батальёны думак

Наталья Дробняк
Батальёны думак. Дзе ты?
Як? Калі ўбачу? Ці надоўга?..
Усё чакаю…
А калі прыйдзе час спаткання
Што сказаці?..
Я не знаю…

І з надзеяй жыву,
і з каханнем,
Проста веру ў цябе
Без пытання!