Прив тання для мами

Надежда Погребняк
Спасибі матусю за труд і за ласку
За ночі безсонні і лагідну казку
За те що зростили і дали нам крила
За ліжечка теплі і посмішку зранку
За те що завжди проводжала на ганку
Спасибі за те що Господь так дає
Що ви в нас ріднесенька матінка є
Спасибі за те що матусею звешся
За покликом першим завжди озовешся
За те що завжди повернувшись з доріг
Чекає на нас материнський поріг
За щиреє слово й прожитую днинку
Ніколи рідненька не маєш спочинку
Хай Бог помагає тобі і надалі
А вітер відносить від тебе печалі
Хай спокій й здоров’я рікою пливе
Та Ангел Хранитель тебе стереже
Хай радість в цей день переповнює чашу
Ми дякуєм Богу за матінку нашу
Вклоняємось низько й цілуємо руки
Вітають бабусю сьогодні і внуки
Нехай не згасає для вас ненько сонце
Хай старість не ходить під вашим віконцем
Хай многая літ ще зозуля співає
І сота зима у ваш дім завітає