Прив тання для мами2

Надежда Погребняк
Зібралась сьогодні вся наша родина
У нас іменинниця мама любима
Спасибі рідненька що ви у нас є
Нехай Бог здоров’ячко вам ще дає
Хай сонечко світить для вас з висоти
За наші провини нас рідна прости
Живіть нам матусю ще многая літ
Хай вас не обтяжить наділений вік
Падемо вам в ноги й цілуємо руки
Прийшли до бабусі на свято й онуки
Щебечуть неначе малі ластів’ята
Вам квіти несуть дорогі онучата
Щаслива родина і дружна сім’я
Зібрало сьогодні нас ваше ім’я
Злетілись кровинки до вас звідусіль
Накрили святковий для матінки стіл
Ми зірочку з неба готові дістати
За те що колись не давали вам спати
За вашу турботу тепло і тривогу
Ніколи в житті не забудем дорогу
До хати де мама сидить на причілку
Пізнаємо здалеку рідну ми бджілку
Прикрили голівку вже сиві тумани
Як хороше нам пригортатись до мами
Ця посмішка щира і ніжна розмова
Життя кожен з нас починав з цього слова
Матінка мама матусенька рідна
Слів щонайкращих вона у нас гідна
Радуйте матінко нас ви життям
Поки ви є ми ще звемся дитям
Щастя здоров’я вам миру й достатку
Хай буде завжди у вас все в порядку.