Тиша - Тишина

Елена Расновская
Як гарно тишу слухати -
Втручатись
У те, чому наймення ще нема.
Бо тиша знає,
Як мене втішати.
Бо тиша знає вже про все сама.

Вона така примхлива і бажанна,
Ховається за чистий передзвін...
Бо тільки перший дотик - бездоганний.
І тільки доти - бездоганний він.

Майбуть, і я -
Чиясь фата моргана,
Позичена і втрачена навік.
Бо тільки перший дотик - бездоганний.
І тільки доти
Бездоганний він.



Видео - Небесная фантазия (Музыка и фотографии автора)

http://www.youtube.com/watch?v=wBEe4zJC4l0