Святвечiр. Святвечер. На украинском языке

Вениамин Зорин
А в хаті рідній піч палахкотить,
і зігріває всіх, хто в цей Святвечір
прийшов рідню побачить,  навістить
батьків своїх.   Їх пригорнув за плечі,
               
покаятись їм у своїх гріхах,
і в світлі БожоЇ до нас любові
їм бути вдячним.   В тих простих словах
є сенс життя.   Подякуєм же долі

та Сину Божому,  який до нас прийшов
і смерть прийняв від наших рук жорстоких.
Нехай же Божа та любов
зігріє всіх стражденних й одиноких.


Читайте "Секрет семейного счастья" - это главный труд моей жизни:
http://www.stihi.ru/2014/01/03/1935