Выхад з сеткi

Наталья Дробняк
Як вырвацца з кругоу' сусветнай павуцiны?
Як сувязь разарваць с тым вобразам пастылым?
Як адшукаць выёнтак ад дактрыны?..

А выхад ёсць...нацiснуць ALT + F4.

*выёнтак (з пол. wyja,tek) выключэнне