Панчiшки

Таисия Цыбульская
Тупотять сердито ніжки,
Не вдягаються панчішки!
Смик туди і смик сюди!
Хоч крути, а хоч верти!
Не виходить, ну хоч плач!
Хоч пустися з ними вскач!
Хто придумав ті панчішки,
Щоб так сердилися ніжки?!