Кохання-з тхання

Лерия Солнечная
З першого знайомства,

З перших днів весни

Засвітило сонце

Разом я і ти.

З перших днів кохання

З перших почуттів

Мали ми бажання

На мілльон віків.

Що ж між нами сталось?

І яка біда?

Чому ми розстались

В чім моя вина?

Може в тім кохані

В пишних почуттях

Може як в тумані

Вийшла, й інший шлях?

Може просто в тому

Що упертий ти?

Кращє б то на цьому

Розвести мости.

Прощавай, не згадуй!

Не кохай мене!

Ні терплю я зради

Ніч, і день- мине

Добре, не зустрінусь

Добре, не скажу!

Від цього не прокинусь,

Цім я лиш дишу.