Дзвiночки

Таисия Цыбульская
Тихенько у полі співають дзвіночки,
ПрислУхайся, чуєш дзвінкі голосочки?
А з ними співає й зелена трава
Прості й зрозумілі з дитинства слова.

Про мамині руки і рідний поріг,
А ще про Любові святий оберіг,
Про дощ, що із хмари садок полива,
Співають дзвіночки блакитні слова.

Живе у тій пісні розлогий горіх,
П'янить ароматом бабусин пиріг!
Там трави і квіти заводять таночки,
Кружляють-танцюють подолом сорочки.

Підхоплюють пісню і вишня, й бузок,
Складають слова у намиста разок.
Лунають по світу дзвінкі голосочки,
То пісню співають блакитні дзвіночки!