Зимовий блюз

Татьяна Рыбарь
Зима перестелить ліжко
Холодним думкам
І стане під снігом тепліше
Осклілим словам.
І зникне терпка розлука
Під кригою снів
І світ із твоїм ликом,
Що переболів.
Зима вкриє біль білим,
Остудить печаль.
Я виросту з твого тіла
Назавжди. На жаль.
Я вчитимусь знову ходити
По волі гіркій.
В тендітних долонях гріти
Від тебе зірки.