***

Татьяна Рыбарь
Я в улюбленій кав‘ярні сяду за вікном,
Будуть тіні танцювати за моїм столом.
Як акваріумні рибки - хмарки в небесах,
Пропливатимуть зі срібним спокоєм в очах.
Розчиняючись, як цукор в чашці на денці
Теплі спомини розгладять смужки на лиці.
Світ барвистий із батисту, усмішок, помад…
Спека. Спокій. Пообідній літній променад.