Для них нет запертых дверей

Цыгвинцева Надежда
Їм скрізь відкриті двері –
Жіночій чути спів,
З кутею до вечері
Заходить колектив!
Співають так завзято,
Дзвінкий лунає сміх –
Відразу свято в хаті,
А холод наче втік!

Наступна вже річниця…
Ідуть-ростуть роки!
Хай пісня-чарівниця
Не гасне навпаки.
За цим – велика праця,
Бажання так співати
Усім енергодарцям,
Щоб жити, наче грати!

І щоб народна пісня,
Традиція віків
Зібрала разом місто –
Малечу і батьків!