Навiщо ми йдемо у смерть

Кэтемаунт
Навіщо ми йдемо у смерть
Віддаємося на поталу собі
Заливаємо душу свою вщерть
Отрутою. Так схотіли самі...

Чому скували свою свідомість
чому нас манить ота межа
Про яку читаємо повість
Де вже не ми, де вже без нас...

Чому ми німі, чому такі дикі?
Нас обмежують простір і час
Мільярди точок зору падають, як сніжинки
ніхто не врятує нас...


21.01.2011