Лист укра нського виборця

Наталья Матвеюк
 
                Шановні пани депутати!
                Та годі ж з людьми загравати,
                Точніше, відверто брехати.
                Вже час вам додому-до хати,
                А декому може й за грати.

                Нема до вас більше довіри,
                Лице загубили куміри:
                І рядові, й командири.
                А як же красиво співали,
                Тоді, коли вас обирали,
                А скільки чудес обіцяли... 
               
                Та тільки не трапилось дива,
                І влада, як завжди, брехлива.
                Балакати й  чубитись  може.
                Що ж з нею робити нам, Боже?
                Напевно ми винні самі,
                Кого ж ми обрали, дурні?
                А може зібратись  всім миром
                Й сказати   фальшивим кумірам:

                „Шановні пани депутати!
                Обридло нам вас годувати,
                Збирайтесь додому-до хати.
                Свої поскладайте мандати
                І в поле — хліби засівати,
                Вугілля та газ добувати,
                Будинки й мости будувати —
                Країні борги віддавати.”

                А нам залишилось чекати,
                І знову когось обирати...
               
                13 травня 2009 р