16. 05

Колодяжна Наталия Николаевна
Руками обвивала його плечі,
Губами притулялась до волосся.
Такі приємні від уроків втечі,
Вони збігають по дощеві босі.
Ті романтичні незабутні днини,
Несамовиті та кохані ночі,
Його обійми,його дужа спина,
Її цілунки та прекрасні очі.
Любов тріпоче у серденьках юних,
В майбутньому у них одна стежина,
Вона – чарівність у весняних струнах,
А він – її серцебиття невпинне...