Кохай мене

Колодяжна Наталия Николаевна
До тебе я вірила в казки, хотіла, щоб усе як у людей.
Зараз я просто тебе кохаю - ніжно, шалено!
Колись для мене вітер був вітром,
А зараз я відчуваю лише тебе:
Коли долонь торкаються краплі дощу,
Коли ніч краде сон,
Коли вітер приносить невідомо звідкіля твій запах,
Коли я перестала відчувати,
Коли я почала жити тобою!
Вічність ніколи не подарує нам щастя,
Тож давай любити якомога більще сьогодні!
Не думай про завтра. Просто доторкнись, просто поцілуй,
Щоб я не тямилася від ніжності...
Просто відчуй моє тіло на смак, просто відчуй мою душу.
Доторкнись до неї - вона чекала на тебе все життя, тож не зволікай.
Кохай мене...