Ответ на стихотворение Эаллин Истерия

Игорь Морбид
"Серце стало, мов тепла крига -
Не залишилось там вже нічого,
Все життя, як прочитана книга,
Мов би кадри із фільму німого,
І кохання брудною рікою
Розмиває фортечнії мури,
Хочу я залишитись собою,
А навкруг відчуттів кучугури..."

Не сумуй - чорна днина минеться,
І кохання "брудною рікою"
Тільки мить у житті нам сдається -
То образа здається брудною!
В добру путь! В світлу мить - і на крилах,
Що прозорі, мов промені Сонця,
Полетиш ти у Рай, моя мила,
Де кохання чека під віконцем...

                23. 01. 2011 рік.