Якщо покинеш ти мене

Алена Машкова
ЯКЩО ПОКИНЕШ ТИ МЕНЕ




Якщо покинеш ти мене,
На світі тяжко буде жити,
Не зможу зрадити тебе,
Не зможу іншого любити.

І буде боляче мені,
Так гірко, що душа здригнеться,
Та обіцяю я тобі,
Що серце вмить не розірветься.

Я буду жити, пам’ятати,
Кохати, вірити завжди,
Я буду руки цілувати,
Лиш правду тільки говори.

Адже, побачивши ті очі,
Вже не забути сяйво їх,
І ніжність всю свою дівочу,
Я віддаю не ради втіх.

Нехай палає все вогнем:
І біль, і зрада, і тривога,
У серці лишиться твоїм,
Те, що дано тобі від Бога.

Якщо покинеш ти мене,
То на колінах не побачиш,
Але ніколи я тебе,
В житті, ти чуєш? – не пробачу.

І щоб не говорили інші,
Потрібно вірити завжди,
Писати буду тобі вірші,
Адже назавжди ти в мені.