Творчiсть

Таисия Цыбульская
Вечір, Муза на гостину,
Я думками в мрію лину,
В танці крутяться слова,
І душа співа...співа!

Ось лягає на листок
Мій віршований рядок!
Подивилась...почитала...
Щось не те душа співала...

Й там не те, і там не те,
І отам усе пусте!
Ще подумала годинку...
Написала про хатинку,

Виправляла тут і там,
Щоб сподобалося вам!
Ось лягає на листок
Котрий вже новий рядок!

Так, тепер здається гарно,
Не пройшла робота марно!
І співає знов душа,
Вірш на сайти вируша!

Ось тепер оцінять дар!
Маю перший коментар:
- Й там не те, і там не те,
І отам усе пусте!