Мова моя

Елена Расновская
Мова моя зацькована,
cплющена і сплюндрована,
В хворому серці прихована
Мова духм'яна моя...
Знічена і знедолена,
Кимось завжди інструктована,
Стала тепер інкрустована,
Майже так само, як я...

1989




малюнок автора