Вятърничаво

Борис Калинов
Шепотът на Вятъра-
Безпътник,
дето се върти
наоколо
в косите ти
дочувам…
И ми става
някак криво!
Виждам с него
как флиртуваш
и дори с очи
усмихваш му се
закачливо.
Да!
Може би сънувам
себе си…
Като несретник.

Б. Калинов
01.02.2011г.
Пловдив