***

Лисовая Марина
Я чекатиму на тебе.
Вірю, що повернешся:
Зливами, веснами –
Ранніми, першими.

В мене немає нічого для тебе,
Окрім кохання – ніжного, щирого.
У серці відкритому
До тебе несу його.

Червоні від суму очі.
Ти, певно, забув уві сні,
Як я малювала щоночі
Всі риси і думи твої.