***

Колодяжна Наталия Николаевна
Твоя щирість - омана.
В моїх снах застигають сніжинки.
Пісня знову заграла,
А серце заб'ється у спогад...
Я порину у казку,
Хоч уже не маленька дитинка.
Хоч і знала одразу:
То лИше спокусливий погляд.
Так згадались до болю
Мої молоді павутинки.
Не обманюйте долю,
Вона залишає сніжинки.