Я рисую на стекле

Колодяжна Наталия Николаевна
Я в твоїх долонях залишу своє тепло.
Я закрию очі, і не буде так важко, як було.
Я не вірю, що ти загубив свої крила,
Хоч це правда...така вже любовна омана.
Я, пробач, ніччю темною знов біля твого вікна.
Я малюю на склі нашу тиху невинную ніжність.
Не шкодуй, полечу й не побачиш уранці,
Лиш на склі засіяють холодні прекрасні малюнки...