Из Кристофера Лога

Андрей Саар
You ask me:
What is the greatest happiness on earth?
Two things:
changing my mind
as I change a penny for a shilling;
and
listening to the sound
of a young girl
singing down the road
after she has asked me the way.

Ты спрашиваешь,
что считаю я величайшим счастьем на земле?
Две вещи:
так менять решенья
как я бы пенни выменял на шиллинг;
и
пенье юной девушки услышать -
там,  впереди, 
спросившей у меня дорогу...