Казочка

Ирина Опаляра
Ти розкажи мені казочку
Щоб хеппі-енд - неодмінно.
І пригорни, наче лялечку,
Щось мені холодно/зимно/.

Так розкажи, щоб повірила,
Що і у мене є казка.
Я в собі знов зневірилась,
Переконай... будь ласка.

- - - - - - - - - - - - -

Тиша лише навколо.
Тіні на стінах сірі.
Заприсягаюсь - ніколи
Більше тобі не повірю.