Несподiваний снiг

Из Первых Лагерей
Сніг!..
Вітер-завія - на листя пожухле.
Сніг... -
В скручених вітах зажура ущухла.
Сніг?..
Боже, та звідки ж?!
На ріки,
на руки,
на бруд край дороги.
Сніжно на віях,
повіках,
на луках,
на літніх тривогах...
Сніг.