Вогонь 1 я

Юлия Рябенко
Вогонь і я, я і вогонь...
Стікає дощ з моїх долонь,
В моїй душі твоє ім'я
Горить, а з ним згораю й я.
Ти не питай, чому сумна,
Я ж зовсім інша! То - вона!
Та, що тебе причарувала,
Та, що тебе у мене вкрала...
Ти знову йдеш. А як же я?
В моїй душі твоє ім'я,
Та згасло полум'я давно.
Та це ж не ми! То все – кіно...