Чаклунка

Юлия Рябенко
Зеленим чаєм пахне м'ята,
Чомусь дивується Природа –
Я тільки вчуся чаклувати,
Тому не завжди все виходить.
Чаклунка з мене нікудишня:
Того не вмію, а про це не знаю.
Хочете снігу? Нате вам торішній.
Хочете сонця? Я вночі його чекаю.
На землю опустилися хмаринки,
За ними слідом зорі покотились.
Пливуть по небу білі павутинки...
Прокинулась. Невже наснилось?