Щемить моЕ серце до болю

Лидия Филимонова
Дарую тобі Україно,
ти Ангела крила візьми.
щемить моє серце до болю,
щоб знову кістьми не лягли....,

За тую солодкою волю,
за клаптик своєї землі,
квітує ромашкове поле,
діди на полях полягли.

Низенько вклонюсь тобі Нене,
молитися  буду за тебе,
і пісня полине до неба,
всім серцем тебе я люблю!