З Днем св. Валентина

Любовь Лаутар
Поглянь,як сяють зорі в нічному небі,мов розкидані діаманти,-це все для тебе,кохана.
Поглянь,як вмивається ранкове сонце,радісно посміхаючись,-це все для тебе,коханий.
Подивись,як тріпочуть листочки берези,коли вітер нашіптує їй ніжні слова,-це все для тебе,кохана.
Подивись,як у веселому танку кружляють і співають птахи-це все для тебе,коханий.
Увесь цей прекрасний світ-луки і поля,гори і ліса,моря та океани-все це для нашого кохання і щасливого майбуття!