Капки акварел-13. Скрито

Борис Калинов
Скрито

Прибрах и скътах
на дълбоко
ласката
на твоите очи.
Тя топли-
там – от ляво,
във гърдите,
под небе
посипано в звезди…

***
Игра.
Игра на любов
Сцена.
Сцена с избелели декори.
Съдба.
Съдба,приела смисъл нов.
Врата.
Врата, която никой
няма да отвори…

***
Рисунка във вода.
Времето-потънало
В мълчания.
Шепот от мечти…
Крачки без слова-
форми на страдания.

Б.Калинов. 12.02. 2011г.
Пловдив
Художник: Willem Haenraets.