Ассоль

Даръя Дацишина
10.02.2009р.
Сонечко промінчиком щічку вже лоскоче,
Та встаю із ліжка я дуже неохоче,
Бо заснути вчора книга не давала,
Так і не лягла, поки не дочитала.

Знов перед очима дівчинка стоїть,
Що про зустріч мріє, погляда в блакить.
Все чекає щастя в пурпурі вітрил, 
Довге це чекання все ж додасть їй сил.

Грея на «Секреті» море принесло
Радість   засвітила у Ассоль чоло.
Люди, послухайте слова мого,
Хто чекає  щастя, отримує його!