Новорiчний вечiр

Даръя Дацишина
10.02.2009р.
Запорошені доріжки,
Хочу погуляти  трішки,
Ще й зліпити бабу з снігу,
Покататись у відлигу…
Мама в хату вже гукає,
Бо ялинку прикрашає.
Знов цукерки треба їсти:
І смоктать, жувать, і гризти
В  мене ще багато справ –
Відпочинок  час  забрав.
Приготую подарунки –
Різнобарвнії  пакунки,
Маму й тата привітаю.
Ой! Здається, засинаю…