Цiкава математика

Даръя Дацишина
З двох кишень монетки разом я з’єднаю,
Бо із математики  додавання знаю.
Ось і вийшла сума – плюсом називається .
Як , же добре тим , хто в додаванні знається.
Поділюсь я з ненькою  яблучком спіленьким ,
І залишиться й мені  яблучко жовтеньке.
Стало менше яблучок , та мені не жалко.
Цю дію в математиці  позначають палкою.