Мои права

Даръя Дацишина
31.03.2009
Як крапля, що  блищить на листі,
Мов та перлина в сонячнім намисті,
Так і моє життя струмить невпинно,
Правами я захищена дитина.

Я можу вільно говорити,
Як жити, бачити, творити.
Освіченою я бажаю стати.
Це право мені дасть держава-мати.

Відпочиваю й  вільно граюсь,
Тож своїм правом скористаюсь.
Тому  в душі я спокій маю,
Бо Батьківщина захищає.