Тебе, Украина!

Даръя Дацишина
 
Тобі, Україно, наш розум, серце і життя.
Щасливе сьогодення  й щасливе майбуття.
Оновлені шахти й сучасні та  чисті заводи,
Що не нанесуть вже твоїй екології шкоди.

Нову побудуємо – легкі та умілі в нас руки,
І щиро пишатись Вітчизною  будуть  онуки
Та поміж  держав ти – успішна сіятимеш знов,
Мов діамант, що ввібрав усю нашу  любов!